A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рябушківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради

8 порад батькам щодо здорового способу життя

Дата: 07.12.2022 10:29
Кількість переглядів: 36

 

 

1. Ставтеся до свого здоров`я так само, як хотіли б, щоб до нього ставилися ваші діти. Для формування здорового свідомості дітей це, мабуть, найважливіший момент. З цим не виникне жодних проблем у того, хто вже веде здоровий спосіб життя.

2. Необхідно вловлювати і брати до уваги всі образно-словестние асоціації дітей, які стосуються не тільки здоров`я. Це дуже важливо, тому що можна буде вчасно вплинути на погані асоціації та підтримати хороші.

3. Звички і навики тісно взаємопов`язані і сприяють взаємному розвитку один одного. Тому, привчаючи дітей до чищення зубів, миття рук, ранкову зарядку і т.п., не варто забувати і про навички безпечної поведінки.

4. Однозначно, треба частіше хвалити дитину.  Похвала - ефективна штука.

5. Виховання - багатогранний процес. Тому, поряд з корисними звичками і навичками, потрібно розвивати духовну сутність. Такі якості, як відповідальність, людяність і почуття обов`язку теж мають місце в здоровому розвитку дітей.

6. Не забудьте записати дітей в одну із спортивних секцій, які є у вашому населеному пункті: футбол, баскетбол, волейбол, гандбол, плавання, гімнастика, танці і т.д. Нехай вони не знають, що таке неробство і ведуть активне життя.

7. Якщо ви курите і (або) любите попити будинку пивко з рибкою - кидайте. Інакше викличте інтерес дітей до цих шкідливих звичок. Для розсудливої людини це повинно бути зрозуміло.

8. Здоровий спосіб життя для дітей формують найближчі люди - їхні батьки. В очах дітей вони повинні бути прикладом не тільки для них одних, а й для всіх інших теж.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора