A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рябушківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 19.11.2021 13:18
Кількість переглядів: 79

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ період з 15.11.21 по 19.11.21 на базі Рябушківському ЗЗСО І-ІІІ ст. проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. Вихованці групи продовженого дня взяли участь у конкурсі тематичних малюнків. Для учнів 4-го класу  класовод провела вікторину «Знай і вивчай ПДР» і гру «Світлофор».  Для вихованців ЗДО та  учнів 1-го класу  був організований перегляд мультфільму «Безпека на дорозі», створення тематичних аплікацій. Для учнів 3-го класу проведено тематичний урок «Безпека на дорозі»

У 2-му класі проведена гра «Червоний, жовтий, зелений». Учні 1-го класу взяли участь у тематичній грі «Я учасник дорожнього руху»  

19 листопада  учні 1-11 класів переглянули єдиний національний урок «Безпечна країна».

Для учнів 1-7 класів організовано конкурс малюнків «Правила дорожнього руху знай – життя та здоров´я зберігай». Для учнів середньої ланки конкурс проходив у формі онлайн. Онлайн практичні заняття з безпеки дорожнього руху «Дорожні знаки та їх значення» відбулися для учнів 9-11 класів.

Протягом тематичного тижня проводилися бесіди «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди»  Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису                                                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора