A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рябушківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради

207-ма річниця від дня народження Т.Г. Шевченка

Дата: 09.03.2021 13:18
Кількість переглядів: 116

Фото без описуСьогодні 207-й день народження українського поета, художника та мислителя Тараса Шевченка. Шевченко залишив по собі величезну творчу спадщину.

Народився Тарас Шевченко в селі Моринці, що на Черкащині, в сім'ї кріпаків. Тарас Шевченко рано осиротів та 10 років свого життя провів у засланні.

Бувши людиною універсальних обдарувань та інтересів, Шевченко залишив по собі величезну творчу спадщину. З-під пера поета вийшли чудові твори й, звісно ж, знаменита збірка поезій «Кобзар».

Його творчість мала вирішальне значення у становленні й розвитку нової української літератури та стала джерелом натхнення для багатьох сучасних митців.

У Рябушківському ЗЗСО відбулися заходи, присвячені 207-ій річниці з дня народження українського Кобзаря. Для учнів були проведені тематичні заходи: у першому класі дітям запропонували взяти участь у вікторині з LEGO «Тарас Шевченко»; учні 4-го класу декламували вірші Тараса Григоровича; а ще учні здійснили екскурсію до СБК Рябушківського старостинського округу, де бібліотекар провела екскурс у життя і творчість Кобзаря. Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора