A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рябушківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради

Всеукраїнський онлайн-урок профорієнтації.

Дата: 12.10.2021 13:27
Кількість переглядів: 73

Фото без опису7 вересня Міністерство освіти та науки розпочало всеукраїнський профорієнтаційний проєкт «Обери професію своєї мрії».

 Логічним продовженням проєкту стала організація Всеукраїнського онлайн-уроку профорієнтації. Онлайн-урок розпочався 12 жовтня об 11:00 тривав 45 хвилин.

Організаторами уроку виступили Міністерство освіти і науки, Інститут модернізації змісту освіти, Асоціація інноваційної та цифрової освіти й компанія HR YOU, за сприяння радниці - уповноваженої Офісу Президента з питань прав дитини та дитячої реабілітації Дар'ї Герасимчук.

Всеукраїнський онлайн-урок профорієнтації для учнів 7-11-х класів, який відбувся сьогодні, мав на меті допомогти школярам визначитися з професією, мотивувати учнів на побудову успішної кар’єри та реалізацію себе в нашій країні.

 В онлайн-занятті взяли участь відомі українці, зокрема шеф-кухар і телеведучий, який входить до топ-50 кухарів світу, Євген Клопотенко, народний депутат, олімпійський чемпіон Токіо-2020 Жан Беленюк, чемпіонка світу з паракарате, телеведуча та громадська діячка Уляна Пчолкіна та кар'єрний радник Ганна Резніченко, яка проведе майстер-клас «Як визначити професію своєї мрії».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора