A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рябушківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

4 жовтня - Всесвітній день захисту тварин

Рябушківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів  долучився до традиційного Всеукраїнського уроку доброти, який цьогоріч проходить 5-6 жовтня. Урок про гуманне ставлення до братів наших менших, присвячений  Всесвітньому дню захисту тварин. Педагоги нашого закладу урок провели в очній формі. Ця тема близька кожному з нас, особливо дітям, бо, як правило,  у них особливе відношення до тварин. Тому учні з великим інтересом слухали вчителів, отримували нові знання, щоб у подальшому примінити на практиці. Для учнів молодшої ланки урок доповнили іграми «Відгадай тваринку», «Впізнай тваринку по голосу»

10:20 05.10.2021

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотеки.

Бібліотекар Проценко А.П. провела екскурс-огляд шкільної бібліотеки для першокласників. Допитливі школярики з цікавістю розглядали нову літературу, задавали запитання, розказували про улюблені казки.

12:44 30.09.2021

Всеукраїнська акція «Чиста Україна – чиста Земля».

Учні 1-4-х класів провели генеральне прибирання шкільного подвір´я, цим самим прийнявши участь у    Всеукраїнській акції «Чиста Україна – чиста Земля». Маленькі школярі, наслідуючи приклад своїх класоводів, активно згрібали листя, замітали територію навколо школи, готували до холодів пришкільні клумби.

09:53 30.09.2021

80-ті роковини трагедії в Бабиному Яру

29 вересня виповнюється 80 років, відколи у Бабиному Яру в Києві були вбиті перші жертви нацистської політики винищення – майже 34 тисячі київських євреїв.

09:06 30.09.2021

22 вересня – День партизанської слави

Відзначення Дня Партизанської слави є державним визнанням неоціненого внеску народних месників у велику перемогу над фашизмом. Найважчі та найжорстокіші випробування випали на долю нашого народу у роки Другої світової війни. Мільйони українців пройшли крізь це пекло і не скорилися. Згадуючи цих людей і доблесні їхні справи, маємо завжди пам’ятати, що партизанський рух, як і все пов’язане з минулою війною, це – вічно жива історична пам’ять, яка повинна вчити повазі до минулого та виховувати відчуття патріотизму.

13:37 24.09.2021

21 вересня - Міжнародний день миру

21 вересня у світі відзначається Міжнародний день миру. Педагогами  Рябушківського ЗЗСО були проведені різноманітні виховні заходи, присвячені темі миру. Діти переглядали презентації, відеоролики, виготовляли поробки за даною тематикою.

13:46 21.09.2021

День рятувальника

 20.09.2021 року на базі Рябушківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів пройшли заходи, присвячені Дню рятувальника. До нашого закладу завітали капрал поліції Гайдук Каріна Віталіївна, капітани служби цивільного захисту Гончаренко Михайло Миколайович та Івченко Тарас Миколайович, які провели тематичну виховну годину з переглядом відеороликів та презентацій.

10:47 21.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора