A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рябушківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

День фізичної культури

На базі Рябушківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів до Дня фізичної культури пройшло загальношкільне спортивно-ігрове змагання. Різнопланові спортивні завдання виконувалися в  атмосфері азарту та суперництва. Команда вчителів змагалася проти команди учнів. Перемогу здобули вчителі, але це не завадило учням піти на вихідні з морем бурхливих емоцій і незабутніх вражень.

10:47 21.09.2021

Виставка учнівських робіт "Теплі спогади про літо"

У період з 13 по 24 вересня у Рябушківському ЗЗСО проходить виставка учнівських робіт «Теплі спогади про літо». Учні переважно молодшої ланки взяли активну участь і поділились ностальгічними моментами свого літнього відпочинку.

10:47 21.09.2021

Міжнародний день грамотності

Мета Міжнародного дня грамотності — відзначити, що бути грамотним важливо для кожної людини та суспільства в цілому. Він підкреслює важливість грамотності та хоча б базової освіти як незамінних інструментів, що необхідні для побудови інтегрованого й мирного суспільства у XXI столітті.      

13:26 08.09.2021

Міжнародний день благодійності

Учні нашого закладу долучилися до благодійної акції «Монетки дітям», яку оголосили  Національний Банк України та благодійний фонд «Таблеточки» за підтримки Міністерства освіти та науки України, принісши копійки номіналом у 25 копійок. У такий простий та веселий спосіб є можливість зібрати монети та перетворити їх на допомогу для онкохворих дітей.

13:11 05.09.2021

1 вересня - День знань

Рябушківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів вітає всіх освітян, школярів з 1 вереснем – Днем знань!

11:45 01.09.2021

9 червня - Міжнародний день друзів

Сьогодні, 9 червня, відзначається прекрасне свято – День друзів. Воно хоч і не є офіційним, проте варте уваги, адже присвячене важливим для кожного людям.

12:08 09.06.2021

Свято останнього дзвоника

Сьогодні у Рябушківському ЗЗСО І-ІІІ ст. відбулося свято останнього дзвоника. Святкова лінійка проходила на шкільному подвір´ї з дотриманням усіх карантинних вимог. Тут панувала атмосфера урочистості. Зі словами настанови і привітання до присутніх звернувся директор ЗЗСО Володимир Солоха. Особливі почуття були у одинадцятикласників, адже це їх останній у житті шкільний дзвоник. З теплими словами вдячності звернулися випускники до педагогів, учнів. А першокласники  вітали найстарших учнів віршами і словами захоплення. Насамкінець учні 11-го класу символічно випустили у небо повітряні кульки. Бажаємо всим учням гарних канікул, а випускникам бажаємо знайти своє місце у житті!

10:58 08.06.2021

Посвята у читачі першокласників

Сьогодні у Рябушківському ЗЗСО відбулася посвята у читачі учнів 1-го класу. Свято проходило під керівництвом їх класовода Шульги В.М. Глядачами були учні 2-го, 3-го, 4-го класів. Діти зустрічалися з казковими героями Знайкою та Незнайкою. Казкові персонажі, які не змогли бути присутніми на святі, надіслали телеграми. Бібліотекар сільської бібліотеки познайомила малечу з книжковим  світом, а  Королева книг вручила їм символічні подарунки.

14:50 03.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора