A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рябушківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

30 квітня - День прикордонника України

День прикордонника — професійне свято прикордонників України. Відзначається щорічно 30 квітня починаючи з 2018 року. День прикордонника для кожної країни - свято особливо значуще, адже працівники цієї професії охороняють державний кордон на суші і в морі. Свято має особливе значення в Україні, в якій вже шостий рік йде розв'язана Російською Федерацією війна на Донбасі. Ми не могли не пройти увагою цю подію. Педагоги нащого закладу  підготували тематичну інформацію для учнів.

09:41 30.04.2021

28 квітня - Всесвітній день охорони праці

Щорічно 28 квітня у понад 100 країнах світу, з метою привернення уваги суспільства і, головне, влади - до пробле­ми безпеки людини на робо­чому місці, відзнача­ють Всесвітній День охорони праці. 

08:51 28.04.2021

26 квітня 2021 року - 35-та річниця Чорнобильскої трагедії

           Аварія на Чорнобильській АЕС сталася 26 квітня 1986 року. Вона стала найбільшою в історії ядерної енергетики як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків, так і за економічними збитками та впливом на довкілля. Вибух на четвертому енергоблоці спричинив зростання радіаційного рівня до межі, в 30-40 разів більшої, ніж під час вибуху в Хіросімі в 1945 році.                                                                   У понеділок в Україні відбудуться пам’ятні заходи до 35-х роковин катастрофи на Чорнобильській АЕС та вшанування пам’яті людей, які загинули внаслідок неї.                                                                                                                                 Програмою заходів, які влада раніше затвердила щодо цього дня, заплановано покладання квітів та вінків до місць вшанування ліквідаторів, проведення низки мистецьких акцій, круглих столів та конференцій. 

09:34 26.04.2021

ОГОЛОШЕННЯ!!!

Шановні учасники освітнього процесу!!! З метою запобігання поширенню інфекційних хвороб серед учасників освітнього процесу Лебединської міської територіальної громади та попередження розповсюдження корона вірусної інфекції серед учасників освітнього процесу Рябушківського  ЗЗСО учні 5 - 11 класів  з 26.04.04 по 30.04.2021 року продовжують працювати  за дистанційною формою навчання. Учні 1 - 4 класів та вихованці дошкільних груп працюють у штатному режимі.

14:13 23.04.2021

23 квітня - Всеукраїнський день психолога!

23 квітня своє професійне свято відзначають послідовники Фрейда, Юнга і Карнегі — українські психологи. І в цьому наші фахівці випередили колег з інших держав, які не можуть похвалитися офіційним днем ??в календарі. Навіть у світової психологічної спільноти такого немає.День психолога — свято молоде. Та й самій професії усього-то сто років з гаком. Але спеціалісти психологи широко затребувані в суспільстві: вони працюють і в сфері освіти, і в медицині, і в рекламі. При кожній катастрофі на допомогу поспішають психологи кризових станів, при особистій біді людям допомагають медичні психологи, сотні фахівців в нашій країні дбають про переселенців і військових.

09:08 23.04.2021

22 квітня - Міжнародний день Землі

Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

11:47 22.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора