A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рябушківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день водно-болотних угідь

2 лютого відзначається Міжнародний  день водно-болотних угідь. У 2021 році за пропозицією Секретаріату Рамсарської конвенції цей день відзначається під девізом «Водно-болотні угіддя, вода і життя – нероздільні». Рябушківський НВК також приєдналися до даного заходу. Для учнів 7 класу було проведено виховна година класним керівником Фроловим Д. В., де було підкреслено важливості систем водно-болотних угідь для підтримки здорового та екологічно безпечного навколишнього природного середовища і раціонального використання цих угідь. Також учні різних класів мали змогу приєднатися до даного дня дізнавшись про нього із стенда школи на дану тематику.

15:04 04.02.2021

Тиждень англійської мови

В період з 25.01.21. по 29.01.21р. на базі Рябушківського НВК проходив Тиждень англійської мови. Метою було розширення знань учнів з іноземої мови, розвиток їх творчих здібностей, залучення учнів до різноманітної діяльності за інтересами, підвищення професійної майстерності вчителів.

14:32 01.02.2021

1 лютого - Всесвітній день читання вголос

Всесвітній день читання вголос (це день, присвячений силі грамотності та тієї радості, яка виникає, коли ми розповідаємо вголос історії в сім'ї, класі і суспільстві. Свято започатковане некомерційною організацією LitWorld і спонсорується Scholastic)

13:28 01.02.2021

27 СІЧНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ

Міжнародний день пам'яті жертв — пам'ятна дата, запроваджена рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 1 листопада 2005 року (Резолюція № 60/7). Відзначається щорічно — 27 січня. Саме цього дня 1945 року солдати 1-го Українського фронту з лав Радянської Армії визволили в'язнів найбільшого нацистського табору смерті Аушвіц-Біркенау в Освенцімі.

13:52 27.01.2021

Пам’ятні заходи у школі до Дня соборності

В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає день 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з′єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День соборності України. З метою виховання національної свiдомостi учнів, формування рис громадянина Української держави, поглиблення знань про історичний факт злуки українського народу, поглибленого вивчення історії та культурних надбань українського народу, виховання глибокої поваги та любові до Батьківщини у школі з 19 та 22 січня до Дня Соборності України були проведені відповідні заходи.

10:22 20.01.2021

Новий Рік із року в рік!

24 грудня на базі Рябушківського НВК відбулася конкурсно-розважальна програма для учнів старшої ланки, присвячена святу Нового Року! Захід був проведений із дотриманням карантинних обмежень.

09:34 28.12.2020

Обласний ART-марафон добрих справ "Діти - дітям"

Традиційно до Дня Святого Миколая проводяться благодійні акції, ярмарки, аукціони, доброчинні справи, щоб підтримати дітей, передати їм через подарунки частинку добра, світла, та віру в те, що мрії збуваються. Продовжуючи традиції, Департаментом освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації започатковано обласний ART-марафон добрих справ "Діти-дітям", до якого залучилися учні та педагоги нашого закладу, зібравши подарункову посилку для дітей, які навчаються в Сумському закладі загальної середньої освіти спеціальної школи СМР.Висловлюємо щиру подяку всим, хто прийняв участь у цій добрій справі!

09:27 22.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора