A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рябушківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Виховний захід "Життя - найбільша цінність"

Сьогодні в Рябушківському ЗЗСО практичним психологом з учнями 6, 9, 11 класів були проведені заходи у формі психологічного тренінгу для профілактики суїцидальних нахилів у учнів. Розроблений виховний захід спонукає учнів замислитися над проблемою «суїцидів», заохочує підлітків та юнаків до обміну думками при виборі рішень, формуючи у них переконання в тому, що кожна ситуація, яка б вона складна не була, завжди має вихід. Сприяє вихованню почуття співпереживання та взаємодопомоги до інших.

14:27 01.03.2021

Брейн-ринг з Біології

Тиждень Біології та природознавства закінчується. Вчитель біології Фролов Денис Вікторович організував проведення біологічного брейн-рингу для учнів 6-го, 7-го, 9-го класів. Учні виконували цікаві завдання, цим самим перевіряючи свої знання з біології. Серед команд панувала атмосфера азарту та здорового суперництва. Перемогли сильніші.Вітаємо переможців!

14:09 26.02.2021

150-річчя від дня народження Лесі Українки

Сьогодні виповнюється 150 років від дня народження Лесі Українки - української поетеси, драматурга і громадської діячки, класика української літератури. У Рябушківському ЗЗСО згадували про цю видатну ювілейну подію.

11:47 25.02.2021

Міжнародний день рідної мови

21 лютого – Міжнародний день рідної мови. Це свято відзначає уся наша держава. Цивілізоване суспільство не може існувати без мови – засобу спілкування між людьми, засобу вираження думки і передачі досвіду сучасникам і наступним поколінням.

14:14 22.02.2021

Вшанування Героїв Небесної сотні

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. Цього дня учні, вихованці та педагоги закладу вшанували память тих громадян, завдяки яким  було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи українців, європейське майбутнє України.

16:25 19.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора