A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рябушківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

З вірою у Новорічну казку!

Сьогодні початок дня був незвичайним для наших дошкільнят. Адже, педагоги-вихователі створили для дітей казкову атмосферу. Вихованці групи ДНЗ "Квіточка" та "Ягідка" мали Новорічний ранок з усіма необхідними атрибутами : ялинка-красуня, святкові костюми, дід Мороз з торбиною подарунків! Діти залюбки розказували вірші на новорічну тематику, водили хороводи!, брали участь у святковій фотосесії.

12:57 21.12.2020

Обласна онлайн-акція "З вірою у диво"

В рамках обласної онлайн-акції "З вірою у диво", у нашому навчальному закладі проведено низку тематичних заходів: благодійні аукціони "Торбинка доброти"

14:12 16.12.2020

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

18 листопада відзначається Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації і сексуального насильства. Метою проведення акції "16 днів проти насильства" є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім,ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми. Учні Рябушківського НВК долучилися до акції. Проведені тематичні заходи, виховні години, переглянуті тематичні відео, рекомендовані МОН.

13:08 02.12.2020

Всесвітній "День доброти"

13 листопада у Всесвітній день доброти в школі стартував челендж добрих справ "Долоньки добра". Протягом дня діти реалізовували добрі справи, які самі ж ініціювали. Естафету передавали від класу до класу. Свої добрі справи діти фотографували і знімали на відео. Як минув марафон доброти у Рябушківському НВК і хто стане наступним учасником челенджу? - дізнаємось далі))Естафету добрих справ передаємо Пристайлівському НВК!

10:06 16.11.2020

9 листопада День української писемності та мови.

      З нагоди святкування Дня української писемності та мови, в Рябушківському НВК серед учнів початкових, середніх та старших класів пройшов I етап XX Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика, з метою виховання у молодого покоління поваги до культури й традицій українського народу та бажання об’єднуватися навколо українського слова.  Дітиписали ХХ Всеукраїнський ювілейний диктант національної єдності - 2020.Також учні початкових класів з задоволенням прийняли участь у квесті «Мовознавчий словограй».

15:28 09.11.2020

День народження школи.

2 листопада 1966 року – це дата відкриття прекрасної школи на Лебединщині – Рябушківської школи. У 2020 році Рябушківський НВК святкував своє 54-річчя. Багато цікавих заходів відбулося в нашій школі знагоди цього свята. У фойє школи була організована фото виставка «Незабутні миті мого шкільного життя» та конкурс малюнку «Школа майбутнього» вчителем історії проведений екскурс в минуле «Історія моєї школи». Діти з задоволенням взяли участь у квесті «Подорож у минуле нашої школи».

15:42 06.11.2020

Тиждень історії та правознавства

З метою розвитку інтересу учнів до вивчення історії та правознавства, формування уміння використовувати теоретичні знання в  різних життєвих ситуаціях, поглиблення знань школярів з історії  та правознавства, формування історичних компетентностей та виховання патріотизму, любові до рідного краю, підготовки учнів до вибору майбутньої професії у Рябушківському НВК у період з 19  по 23 жовтня  був проведений Тиждень історії та правознавства.

15:28 27.10.2020

Районний конкурс дитячого малюнка "Я люблю свій рідний край"

За результатами I етапу районного конкурсу малюнків "Я люблю свій рідний край", учениця 3-го класу Рябушківського НВК, Івашко Поліна, здобула призове III місце. Учениця була нагороджена грамотою за творчі досягнення!

13:58 23.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора