A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рябушківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський конкурс "Лідер читання"

10 лютого на базі НВК пройшов перший тур всеукраїнського конкурсу "Лідер читання". В рамках конкурсу бібліотекарем Рябушківської сільської бібліотеки були проведені : вікторина "Книга як ми її знаємо", пізнавальний конкурс "Ерудит", інтелектуальна гра "Кмітливий та допитливий", також діти писали тестові завдання.

14:47 10.02.2020

"Одвічна біль..."

"Одвічна біль...." - під таким заголовком в НВК була проведена лінійка-реквієм присвячена вшануванню подвигу воїнів, які в далекому Афганістані виконували свій інтернаціональний обов'язок.  Діти хвилиною мовчання вшанували память про загиблих. "Про це повинен знати кожен, бо про це повинні пам’ятати всі..."

12:55 10.02.2020

"Колосок - 2019"

10 лютого в НВК відбулося нагородження за підсумками осіннього конкурсу "Колосок - 2019". Діти були нагороджені срібнами та золотими сертифікатами, а також  браслетами  з надписом "Я люблю колосок". 6 золотих сертифікатів отримали учні початкових класів, а середня і старша ланки розділили між собою срібні сертифікати в різних номінаціях.

09:26 10.02.2020

«Подвиг Героїв Крут - погляд через століття»

        29 січня – День вшанування пам’яті героїв Крут. Дата 29 січня увійшла в українську історію як день пам’яті мужніх героїв, що душу і тіло поклали за самостійність, волю та незалежність нашої Батьківщини. Пам'ять про подвиг героїв Крут є вічною і святою. Цей подвиг на довгі часи став для патріотів України прикладом героїчного подвигу і звитяги в ім’я України та її незалежності. Учні та вчителі НВК взяли участь у заходах щодо вшанування пам'яті Героїв Крут.

15:54 29.01.2020

Районні змагання з настільного тенісу

24 січня відбулися районні змагання з настільного тенісу в залік 1 районної гімназіади школярів серед юнаків та дівчат 2003 - 2004 р.н. Учениця сьомого класу  Чувалаєва Сніжана здобула 1 місце в особистому заліку серед дівчат, а учень 11 класу Федоренко Юрій - 2 місце в особистому заліку серед юнаків. Команда Рябушківського НВК виборола 2 місце в загальнокомандному заліку.

15:56 24.01.2020

"Славетна мить, що обє'днала Україну"

22 січня - знаменна дата. "Славетна мить, що об'єднала Україну", під такою назвою в НВК була проведена літературно - музична композиція історичного характеру до Дня Соборності України. Під час заходу вчитель історії зробила екскурс сторінками  минулого, такими як боротьба українського народу за соборність наших земель. Хвилиною мовчання були вшановані  герої сьогодення, що загинули в неоголошеній війні на території нашої Вітчизни. Учні приєдналися до флешмобу та  зібрали з пазлів карту єдиної соборної України, а також взяли участь у молодіжній ході "Ланцюг єднання" присвяченій Дню Соборності України.

14:51 22.01.2020

Спортивний майстер клас.

16 січня вихованцями та керівником гуртка "Крок до  здоров'я" був проведений майстер клас з степ - аеробіки для педагогів та працівників Рябушківського НВК. В ході заняття діти з задоволенням демонстрували набуті під час занять спортивні вміння та навички.

15:26 16.01.2020

"Різдвяна історія"

Під час різдвяних свят в Рябушківський НВК завітав ляльковий театр "Пілігрим". Учні та вихованці НВК з з-адоволенням переглянули виставу "Різдвяна історія"

14:55 06.01.2020

Ялинка голови Лебединської РДА.

Новорічна казка засяяла святковими вогнями на новорічній виставі. Діти з задволенням приймали участь в конкурсах, іграх, танцювали та співали новорічні пісні з казковими героями.

13:44 03.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора