A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рябушківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Олімпійський тиждень

      Доброю традицією стало  проведення у НВК  Тижня фізичної культури і спорту. З нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту в Рябушківському НВК: ЗОШ І – ІІІ ст. -ДНЗ проходить Олімпійський тиждень. На протязі тижня проводиться  низка заходів: підготовлені і проведені змагання з різних видів спорту, спортивні ігри та естафети. Учні початкових класів мали змогу  переглянути  мультфільми  на спортивну тематику та позмагатися  у «Веселих стартах». Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень триває насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням  успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя НВК не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень!

13:36 10.09.2020

День знань 2020

      1-го вересня 2020 року в Рябушківському НВК відбувся святковий захід, присвячений Дню знань. У цьому році він  пройшов з обмеженнями відповідно до вимог Постанови Головного державного санітарного лікаря України № 50 від  22 серпня 2020 року. Для перших та одинадцятих класів було проведено  святкову зустріч на відкритому повітрі. Учні з піднесенням читали вірші, танцювали, співали та з задоволенням фотографувались біля святково оформленої фотозони. Радісні дитячі обличчя, позитивний настрій педагогів свідчили про те, що з великим бажанням і добром всі готові розпочати новий навчальний рік.

13:54 03.09.2020

Випуск 2020

Дві дороги пройшли ви – дитинство і школу. І на кожній долали перешкоди в житті. Але те, що пройшли, – не забудьте ніколи. І назавжди залиште в душі спогади ті! Перші кроки були несміливі, грайливі, Не на все ви дивились очами батьків. Але впевненність ту – вчителі оцінили. І за це вам вручають атестат дорогий. Хай у кожного з вас там оцінки несправжні Бо насправді "ВІДМІННО" – заслуговують всі І не будем ми зараз шукати, хто винний, Випускний – то є свято, ви є – випускники! Будьте вдячні батькам – що існуєте в світі Що пройшли з вами разом перетини життя А своїх вчителів не забудьте ніколи Бо вони вам давали незабутні знання! Хай дороги усі будуть завжди щасливі Береже хай вас Ангел, освятить вам мету Будьте впевнені, людяні і не зрадливі Досягніть всіх висот на життєвім шляху!

11:16 20.07.2020

Відзначення Дня сімї

15 травня відзначається Міжнародний день сімї. До цього свята учні НВК  підготували виставку малюнків.

11:26 14.05.2020

Про зарахування учнів

Увага!!! Продовжується набір учнів до 1 та 10 класу. Нагадуємо, що у звязку з карантином заяву можна подати у електронному вигляді. Електронну адресу можна знайти у розділі "Контакти" цього сайту. Також у розділі "Інформація для батьків" можна познайомитися з умовати прийому учнів до НВК. На 12.05.20 року до 1 класу подано 11 заяв.

15:35 12.05.2020

День матері 2020

У другу неділю травня вся Україна святкує День матері. Цього року це свято припало на 10 травня. В умовах дистанційного навчання педагогами НВК були проведені ряд заходів до цього чудового свята. Це виставка малюнків та листівок на тему: "Вітаємо маму", розучування віршів та пісень, читання казок, оповідань, створення відеопривітань. 

14:52 12.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора