A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Рябушківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день здорового харчування

       В Рябушківському НВК долучилися до Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища, яка відзначається 16 жовтня. Були проведені виховні години, на яких педагоги повідомили і ще раз нагадали про важливість раціонального харчування, про шкідливу і корисну їжу.

14:41 19.10.2020

Профілактика правопорушень серед дітей

16 жовтня з учнями НВК була проведена лекція на правову тематику  "Профілактики правопорушень серед дітей". Лекцію провела працівник поліції Криницька Т.О.

16:03 16.10.2020

"Козацькі забави"

      З нагоди Дня захисника України та свята Покрови у Рябушкiвському НВК відбувся спортивно - розважальний захід "Козацькі забави". Свято вдалося на славу! Було дуже багато різноманітних та цікавих конкурсів на спритність, силу, рівновагу. Але не було переможців та переможених, була дружба, побратимство і взаємопідтримка.

15:56 16.10.2020

Безпека дітей в Інтернеті

З метою захисту дітей від сексуальних ризиків в Інтернеті, у Рябушківському НВК були проведені превентивні заняття із даної теми для учнів 5-11 класів.                 За даними світового огляду впливу пандемії коронавірусу, діти в період карантину стали проводити на 80% більше часу онлайн, разом з цим підвищились звернення щодо випадків булінгу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, а сексуальна експлуатація дітей в Інтернеті збільшилась вдвічі.З метою реагування на подібні випадки, Урядом була створена цілодобова безкоштовна державна консультаційна лінія за номером 1545 щодо безпеки дітей в Інтернеті, на яку можуть звертатися діти, батьки та спеціалісти, що працюють із дітьми.

12:31 15.10.2020

Районний конкурс дитячого малюнка "Я люблю свій рідний край"

З метою розвитку творчих здібностей дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, формування духовної культури, виховання національно-патріотичної свідомості засобами образотворчого мистецтва, у Рябушківському НВК був проведений конкурс дитячого малюнку "Я люблю свій рідний край". Дошкільнята та молодші школярі  з неабияким ентузіазмом взяли у ньому участь. Переможницею стала учениця 3-го класу Івашко Поліна. Вітаємо переможницю! Тепер її робота буде змагатися за першість у районному конкурсі!

11:01 15.10.2020

Виставка "Дари осені"

      З давніх-давен у народі відзначають прихід золотої осені та свято врожаю. Традиційно у жовтні місяці у Рябушківському НВК відбулася виставка-конкурс «Дари осені». Так і сьогодні свої роботи у виставці презентували учні 1 - 11класів. Кожного року дитячі роботи вражають фантазією, креативністю, талантом та майстерністю !

15:41 13.10.2020

Всеукраїнська акція "За чисте довкілля".

       З кожним роком проблема збереження довкілля стаж все більш актуальною. З метою виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю було організовано та проведено Всеукраїнську акцію з благоустрою "За чисте довкілля". До акції приєдналися вихованці шкільного лісництва, що діє на базі Рябушківського НВК. Діти долучилися до прибирання лісового масиву поблизу території школи.

15:01 13.10.2020

Конкурс малюнків "Здоров*я очима дітей"

На базі Рябушківського НВК пройшов конкурс малюнків учнів 1-4-х класів на тему "Здоров'я очима дітей". Мета заходу — привернути увагу дітей до проблеми здоров’я та здорового способу життя.

15:13 08.10.2020

"Осінь в гості завітала - всім гостинці роздавала "

          Сьогодні в ДНЗ "Суничка" традиційно в цю пору року відбулася цікава, творча та весела подорож - розвага "Осінь в гості завітала - всім гостинці роздавала ". Яскраві осінні барви об'єднали усіх вихованців, які охоче та від душі розважалися на майданчику. Завітала до вихованців і сама винуватиця свята - щедра Осінь, яка порадувала малят іграми, загадками, піснями і солодкими гостинчиками. Всі присутні отримали безліч позитивних емоцій.

11:51 08.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора